24polska.pl luckystrikes.pl www.abclinux.pl www.numizmatyka.com.pl ANFA.PL linki
Login: Hasło: Odzyskaj hasło Zarejestruj się

logo



startowa startowa  a  mapa mapa strony  a  ulubione ulubione  a  kontakt kontakt



wyszukaj
Przepisy >> Potrawy świąteczne >> Karp z masłem


Składniki:

  • 1 karp
  • 200g masła
  • piertuszka
  • koper
  • sól

Sposób przygotowania:

1.Dokładnie wyplukać karpia. 2.Przygotować blaszke i postawić na niej odwróconą do góry nogami filiżankę do kawy. 3. W całości nadziać na filiżankę karpia(postawić go) 4.Nasmarować dokładnie masłem i dokładnie posolić. 5.Reszte masła polożyć w blaszce dookoła ryby. 6. Piec w 180° przez 35 minut. 7.Na koniec udekorować rybę zieleniną. Ryba bardzo ładnie wygląda i bardzo dobrze smakuje, a przede wszystkim się szybko robi. Smacznego

Poziom trudności:

łatwy